Tändstickor i somriga sverige-färger

Överraska med stil och elegans genom att ge bort vår exklusiva presentbox som innehåller två lyxiga tändsticksrör i plåt i matchande färger som hyllar vårt älskade land - Sverige.

Med en klassisk avbildning av den ikoniska Solstickepojken, skapad av Einar Nerman år 1936, är dessa rör en tidlös gåva som passar alla tillfällen. Varje rör innehåller cirka 100 stycken extra långa kvalitetständstickor, tillverkade i Tidaholm av asp från de svenska skogarna.

Ta hem en bit svensk designhistoria eller ge bort denna gåva med stolthet och visa din uppskattning för det svenska hantverket och dess kvalitet. Tändsticksröret har ett runt utbytbart plån på undersidan. Vår refillask med ca 50 st extra långa tändstickor inklusive extra plån finns att beställa här.

Mått: 98 x 53mm
Antal: Ca 100 tändstickor per rör
Färg: Gul & Blå

298 :-/st
(Pris vid 50 st )

Inklusive box 

Beställningsformulär

Vill du beställa flera olika produkter? Enklast är då att du mailar till oss på [email protected] med produktnamn och antal per produkt. Observera att vi enbart säljer till företag.

Solstickan 2-pack tändsticksrör
st
+ moms och frakt

 

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295