Välkommen till oss på Mickson

Vi är en av Sveriges ledande aktörer inom sommarpresenter och sommargåvor för företag. Vi erbjuder en mängd olika produkter och sommargåvor som passar perfekt att ge både till anställda och kunder.
I vårt sortiment finns flera välkända märken såsom Vinga, Sagaform, Tings, Orrefors, Eva Solo och Stelton. 

I vårt breda sortiment hittar ni allt från kylväskor och badlakan till grilltillbehör och inredning. Vi skräddarsyr även lösningar på sommargåvor och företagspresenter genom bland annat märkning, gravyr och brodyr.  På så sätt kan ni få helt unika sommargåvor som både blir uppskattade ger mervärde i form av profilering. Att ge en härlig sommargåva till de anställda är det perfekta sättet att visa uppskattning på inför sommarledigheten! 

I vår värld är ingen kund för stor eller för liten. 

Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att hitta just det du söker.

Telefon: 033- 44 44 55
E-post: [email protected]

Patric Höglund

Patric Höglund

Glad familjekär kille, umgås mer än gärna med vänner och familjen så mycket det går, busar gärna med sina barnbarn.

Annars är det Crossfit boxen som gäller, gillar att laga mat och tackar inte nej till en skön resa.

Sebastian Andersson

Sebastian Andersson

Glad och positiv kille som älskar att träna.
När han inte är i sommarstugan och grejar så tittar han gärna på sport, lyssnar musik eller umgås med sina nära och kära.

Maria Edentoft

Maria Edentoft

En positiv och nyfiken hästtjej som sällan fastnar i soffan. Tränar, rider och tar gärna långa rundor i skogen med hunden Molly. Även hemmet och inredning ligger högt på intresselistan.

Amanda Edentoft

Amanda Edentoft

En positiv och bestämd tjej som vill lära sig något nytt varje dag. Ett stort intresse för konditions- och styrketräning. Upptäcker gärna nya platser och älskar mat som inspireras från andra länder.

 

Ingela Kroon Bylund

Ingela Kroon Bylund

Smågalen tvåbarnsmamma som försöker hålla sig i form med att träna. Familj och vänner ligger varmt om hjärtat, liksom hunden Ebba. Gillar ordning och reda.

 

Mikael Andersson

Mikael Andersson

Glad och sportintresserad kille som gärna tar en tur på golfbanan, spelar lite padel eller åker till Varberg och njuter i stugan. Tycker om det sociala med god mat, resa och mycket, mycket annat.

 

Patrik K

Patrik K

Sportig kille som gillar skog och natur! Hänger gärna med familjen och vovven. Tackar inte heller nej till en resa till någon spännande storstad.  

Sandra Klaar

Sandra Klaar

Kreativ tjej som har ett gott öga för färg och form. Tycker om goda middagar med familj och vänner och tar gärna långa turer i skogen med hunden Max. 

Är du vår nya säljare?

Är du vår nya säljare?

Mickson Företagsreklam AB har sedan starten 1994 inriktat sig på att vara din totalleverantör av profilkläder och profilreklam.

Vi har ett brett urval av produkter. I vårt sortiment ingår giveaways, kläder, pennor, väskor m.m. Vi ombesörjer applikation i form av bl.a. brodyr, screentryck, tampotryck och gravyr.

Mickson Företagsreklam AB
Vegagatan 19
506 35 Borås
Telefon: 033-44 44 55
Org.nr: 556552-8295